Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen verhaal. Wij dus ook. Ik heb het over ‘wij’ omdat ik Estunt niet alleen run, maar samen met mijn team. Dat was vroeger wel anders.

We gaan terug naar het jaar 2008. Ik zat nog op school en was geïnteresseerd in alles wat met elektronica te maken heeft. En dus repareerde ik laptops, deed mee aan ontwerpwedstrijden en begon kleine apparatuur te verkopen. Vanuit het huis van mijn ouders ontstond zo mijn eigen ‘winkel’. De voordeur was de toonbank, de slaapkamer het magazijn. Dit heeft geleid tot de oprichting van Estunt in 2013.

Inmiddels is Estunt uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Vanuit ons nieuwe magazijn in Pijnacker houden we ons dagelijks bezig met de in- en verkoop van elektronica. Toch zijn er ook nog overeenkomsten met die ‘winkel’ van vroeger. Zo koopt u bij ons nog steeds nieuwe en gebruikte apparatuur voor stuntprijzen. Doordat we grote aantallen kopen van bedrijven, scholen of gemeenten, kunnen we producten voor een lage prijs aanbieden.

Ook controleren we nog altijd ieder product. We kijken of het goed werkt én netjes eruitziet. Voor u, maar ook omdat we het leuk vinden.

Veel winkelplezier!

Matthijs,
Namens Estunt

Verzending en Levering


Binnen Nederland:

Verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95
Orders boven de €100,- verzenden wij gratis.

Naar België:

Verzendkosten naar België bedragen €4,95
Orders boven de €100,- verzenden wij gratis.

Andere landen:

Vraag naar de mogelijkheden.

Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling te verwerken, dit geldt ook voor orders naar België.

Ophalen
Het ophalen van uw bestelling in Pijnacker is gratis en kan op afspraak.

Garantie


Op onze gebruikte & nieuwe producten ontvangt u minimaal 3 maanden garantie*, bij gebruikte producten geldt dit voor de werking van het product. De staat van het product wordt door ons beoordeeld en bij het aangeboden product vermeld, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tevens heeft u 14 dagen retourrecht na aankoop van het product.

* tenzij anders vermeld

Slijtage onderdelen zoals de accu van een laptop / tablet vallen buiten de garantie. Hierop geldt een beperkte garantie van 1 maand.

Betaling


Betaling dient vooraf te gebeuren en kan doormiddel van iDEAL of overschrijven. De betaalgegevens vindt u hieronder, tevens ontvangt u deze in de bevestigingsmail van uw bestelling.

Gegevens


Betaalgegevens

IBAN: NL85INGB0007641702
BIC: INGBNL2A

Ter name van: Estunt BV

Vermeld uw bestelnummer bij uw betaling.

Bedrijfsgegevens
Estunt.nl
Hankweg 50
2641 WV Pijnacker

Let op: geen bezoekadres

KvK-nummer: 73556408
Btw-identificatienummer: NL859575718B01

Bestelling retourneren


U kunt uw bestelling binnen de bedenktermijn van 14 dagen retourneren. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice.

Oude apparaat retour


Heeft u een oud apparaat zoals een laptop / pc die u kosteloos wilt recyclen dan kunt u deze bij ons inleveren. Neem daarvoor vooraf even contact op met de klantenservice.

Contact


Heeft u een vraag en/of opmerking? Neem contact met ons op via de contact pagina, de chat of via Whatsapp.