Waarom Estunt?

Nieuwe en refurbished elektronica
Hoge kwaliteit voor stuntprijzen
Grote aantallen mogelijk
Divers assortiment

Ook voor zakelijk gebruik is de refurbished elektronica van Estunt aantrekkelijk: hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Kijkend naar onze webshop lijkt het misschien alsof wij bij Estunt gericht zijn op de consumentenmarkt. Echter zijn wij al sinds de begindagen actief op de zakelijke markt.

Dit betekent dat wij met u kunnen meedenken en ook grotere orders snel kunnen verwerken en leveren.

Zoekopdrachten

Wanneer u naar een specifiek product zoekt hopen wij uiteraard dat u deze kunt vinden in onze webshop. Normaal gesproken geeft onze webshop een goed beeld van ons assortiment, bestaande uit een scala van Apple, Dell, Microsoft, HP en Lenovo elektronica.

Mocht u het product – of de aantallen – die u zoekt niet vinden, neem dan gerust contact met ons op via de verschillende kanalen.

Binnen ons team zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. In de loop van de tijd hebben wij een breed leveranciersnetwerk opgebouwd, waardoor wij in veel gevallen een passende oplossing kunnen vinden.

Onze klantenkring is zeer divers, naast consumenten bijvoorbeeld: ICT bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. Daarom durven wij met zekerheid te zeggen dat wij het midden en kleinbedrijf goed kunnen voorzien van hun (hardware) elektronica.

Inkoop

In sommige gevallen is uw oude elektronica interessant voor ons refurbishment-proces. Benieuwd of uw elektronica in aanmerking komt? Wanneer u 10 of meer identieke apparaten heeft kunt u hierover contact met ons opnemen.